Status ; To infinity and beyond Radzlin's
Beautiful of Me
camp yoooo !
Saturday, June 29, 2013 | 11:06 PM | 0 Rain[s]

bonjour :) hihihi eden baru balik dari camp ni haa , sebenarnya smlm balik hari sabtu tengahari . baru dpt update blog hari ahad . penat yang tak terkata oi . dah lah tak tidur langsung dekat camp , masuk bilik dah pukul 1 , borak borak dengan kawan2 sampai pukul 2 . main phone sampai pukul 4 . kena bangun pukul 5 . hahahah alasan memanjang , sebenarnya alasan tak tidur kan , tempat yang kami tidur tu dah macam sardin , bayangkan pelajar perempuan dikumpulkan dalam satu surau . haha camp kami dekat sekolah je pun . kem pengawas . ha sambung cerita balik , dah lah tidur kat surau , aircond satu je yang berfungsi , kami terpaksa tidur dengan bukak pintu and tingkap . tapi memg takboleh tidur ah . pastu jumpa ustazah suruh bukak surau lagi satu , sebelah sebelah je pun . tapi surau lagi satu ni lagi teruk . hahahahahah elektrik satu bilik ni takda , lampu kipas nak charge phone semua takda . hahah memg tak boleh tidur lah kisah dia , dengan nyamuk aktif malam tu . hahaha dalam bilik tu semua kata kata tak elok dorg keluarkan sbb kena gigit dengan nyamuk . hahahaha gila tak gila ah . sampai lah bangun subuh kami tak tidur , bising memanjang mlm tu sampai ustazah dtg bilik . lol haha . esok pagi tu dengan explorace dia , peh terbaik ah , hahah dapat je balik terus loncat atas katil . hahahaha tidur sampai ke petang haa . malam dah kena balik kampung . hahaha tu je ah . tak tahu nak cakap apa dah . bye assalamualaikum :)

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. I don't care if you are black , white , gay , lesbian , short , tall , fat , skinny , rich or poor . If you are nice to me , I'll be nice to you .
italic underline bold Link

Old Post | New Post