Status ; To infinity and beyond Radzlin's
Beautiful of Me
sukan tahunan !! senior year !!! last year for us :')
Monday, July 8, 2013 | 11:17 PM | 0 Rain[s]

    
me as pelekat neptune !


hahahah :D 


senior year !!!!!! memang semua ni gila sporting ah !!! 

hiiiiiiii , hahahahah how you guys doing ? good ? hahahaha okay sekarang zima nak cakap pasal sukan tahunan sekolah . ya Allah serious tak sangka , dan tak boleh terima yang tahun ni tahun last kami form5 smkdn sambut sukan tahunan , sedih dan tak sangka cepat je masa berlalu :( lepasni dah takda benda benda mcmni dah , hm sedih sebak semua ada . tapi harap harap hubungan kami senior dengan junior SMKDN kekal selama lamanya , aminnn :( tahun ni memg have fun gila habis ah senior senior , semua buat perangai sendiri . tinggalkan kenangan yang indah di SMKDN sekolah menengah kebangsaan dusun nanding , bangga gila dapat sekolah mcm ni , dengan junior and cikgu cikgu , makcik kantin . hahah walaupun kadang kadang annoying , but they are super duper awesome mann ! hehehehe 

sukan tahunan kalini dijalankan pada hari ahad iaitu 7 julai 2013 . dalam masa seminggu dari 1 julai hingga 6 julai , setiap ahli rumah sukan tak putus putus tolong buat tu buat ni . tahun last en , memg nak sumbang habis habisan ah . hahaha pagi sampai ke petang duduk sekolah semata mata buat untuk rumah sukan masing masing , prepair itu ini , barang perbarisan semua lah . hahah macam macam dugaan wehh buat benda ni semua , dipersalahkan cikgu , kena memekak semua . ya Allah sabar jelah . rumah sukan zima rumah biru (neptune) hehehe dan imma naib pengerusi yawww , memg banyak ah tugas nak kena handle . sampai tak masuk kelas , rasa rugi pun ada . takpalah , ni yang nak kena belajar sendiri ni . hahah the best part dlm prepair semua benda ni time perbarisan , masing2 rumah sukan berlawan . haha time tu memg syok gilaaaa lah , hahah senior senior semua sporting , tambah lagi dengan junior yang layan perangai kami orang memg cool habis ah . hahahah sampai lah hari sabtu semua rumah sukan terpaksa dtg sekolah sbb nak habiskan kerja kerja ni semua . Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar :) hari ahad tulah hari yang menentukan rumah sukan mana yang juara , haha memg seram gilaaaa ah . hahah sebab kami rumah biru , target tahun ni nak dpt nom 1 sbb roadrun kami pegang johan , sukantara kami pegang juga johan , pastu yang acara acara padang ni lah yang kami nak sangat menangkan , and alhamdulillah apa yang kami inginkan tercapai , rumah biru johan bagi 2013 . hehehe memang happy tak terkata ahhhh , tapi walaupun rumah sukan lain kalah , dorang tetap bersemangat , antara senior senior setiap ahli rumah sukan takda pun yang bermasam muka , memg tahun ni senior senior yang pegang ah . haha semua senior berkawannnn tu yang paling happy . semua bergaul antara satu sama lain , memg geng habis ah kami senior senior . heheh . habis je semua ni , senior2 berkumpul main tepung semua , hahaha sempena meraikan tahun akhir kami . banyak betul kenangan yang kami lalui bersama , harap hubungan kami semua kekal selamanya . aminn :) heheh okay ciao byee <3



Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. I don't care if you are black , white , gay , lesbian , short , tall , fat , skinny , rich or poor . If you are nice to me , I'll be nice to you .
italic underline bold Link

Old Post | New Post