Status ; To infinity and beyond Radzlin's
Beautiful of Me
takdir
Tuesday, October 29, 2013 | 5:20 AM | 0 Rain[s]

kehilangan seseorang kawan sangatlah perit dan sedih . perasaan ditinggalkan hanya Allah je yang tahu , seseorang dah tinggalkan kita , semua jadi hancur . kalau ini semua takdir , saya terima . tapi sesungguhnya perasaan rindu ini memang tak boleh simpan lagi . kita hilang contact mcmtu je , walaupun tiap hari berjumpa . mungkin ada orang ketiga yang buatkan kita mcmni . tapi kenapa kita tak boleh nak hadapi semua ni bersama , sabar melalui semua ni . kenapa ? ya Allah ! kenangan kita semua hilang mcmtu je , awak tak ingat ? family asyik tanya , kawan kawan yang lain tertanya . mulut ni dah tak mampu nak berkata apa apa . sedih teramat . saya rindu awak , rindu belaian awak wahai sahabat .. harap sangat semua kembali mcm dulu , mungkin ke semua ni akan berlaku ? hm Allah ada perancangannya , saya amat rindukan awak sahabat - me to you F , A :'(   -says

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. I don't care if you are black , white , gay , lesbian , short , tall , fat , skinny , rich or poor . If you are nice to me , I'll be nice to you .
italic underline bold Link

Old Post | New Post